Structura Cantar Auto

FLINTAB, leader prin inovație tehnică

FLINTAB a ales cuvântul de ordine al proceselor de proiectare și fabricație: DURABIL și a revoluționat conceptul de platformă de cântărire a unui cântar rutier prin cumularea calităților esențiale pe care trebuie să le aibe un cântar rutier profesional. Modelele FAST și FORTI au deschis astfel drumul unei noi concepții tehnice care, în decursul multor ani de perfectă funcționare, a validat marca de valoare a fiecărui model de platformă proiectat ulterior.

Indicatorul final de performanță cristalizează un singur concept: Un cântar extrem de rezistent, menit să inspire încredere, să arate profesional și să dureze.

Linia de platforme de cântărire concepute și proiectate de FLINTAB sunt un veritabil „benchmark” național, la al căror etalon se raportează celelalte structuri de cântare auto.
Printr-un efort continuu de optimizare, însoțit de o viziune permanent proiectată în viitor, platformele fabricate de FLINTAB au atins nivelul maxim de calitate SUPER PREMIUM și nivelul maxim de durabilitate HEAVY-DUTY, atribute cu care un cântar rutier se poate numi cu adevărat EXCEPTIONAL.