TLC

Sistem de semaforizare roșu-verde cu compus din 2 semafoare pentru sens unic sau câte un singur semafor pentru sens dublu/ 4 semafoare pentru sens dublu.

Instalațiile de semaforizare cu LED-uri de 120mm sunt folosite de obicei pentru căile ferate, stațiile de taxare sau în parcările unde este necesară fluidizarea traficului rutier.

Dispozitivele au în componență lentile în formă de “pânză de păianjen”, lentile mici, sau nu au deloc.
Lentilele cu formă unică de “pânză de păianjen” fac ca semnalul luminos să fie destul de vizibil dar nu deranjant pentru conducătorii autovehiculelor, realizând totodată o distribuție uniformă a luminii.

Semafoarele cu LED sunt în conformitate cu standardele cromatice, iar defectarea unui LED nu va afecta în nici un fel performanțele dispozitivului. În plus, aceste dispozitive au trecut testele de calitate Traffic Products Test Center ale Ministerului Securității publice și aprobările CE, GB14887-2003 PRC.

Dispozitivele sunt livrate cu programul software RGB Wagset 2, care asigură configurarea individuală pentru a comunica cu orice tip de indicator de cântărire.
Ceasurile si termometrele electronice utilizate în interior (recepții, săli, coridoare) sau în exterior (intrări în clădiri, piscine, stadioane) au un design atractiv.
Ceasurile pot face parte din proiecte de advertising mult mai mari. Înălțimea variabilă a digiților asigură flexibilitate pentru cerințele clientului.

tlc

CARACTERISTICI

Semafor LED 120mm
Model JD120-3-25A
Putere consumată Roșu≤3W, Verde≤4,5W
Tensiune de alimentare 80-280Vca, 50/60Hz, 12V/24Vcc
Lungime de undă culoare (nm) Roșu: 625±5; Verde: 505±5
LED Q’ty 54 bucăți
Certificări CE, standardele chinezești GB14887-2003, IP54
Carcasa Foi laminate la rece, vopsite, rezistente la apă
Durata de viață > 54.000 ore
Garanție 24 luni
MOQ 10 bucăți

DIMENSIUNI / SCHEMA ELECTRICA

schema